Berry's Internet Club

Berry's Internet Club (BIC) is de plek waar u geheel in uw eigen tempo bridge in wedstrijdvorm kunt spelen. Alle leden zitten zuid, de overige drie stoelen worden bezet door de computer. U speelt dus volledig privé, maar hebt wel vergelijkingsmateriaal met de andere zuidspelers. BIC kent drie clubs:

Toekomstclub

Club voor beginnende bridgers met maximaal twee jaar ervaring. Twee dagtoernooien (voor eerstejaars en tweedejaars) van 8 spellen, geselecteerd en becommentarieerd door Berry (gebaseerd op de moderne lesmethode Bridge in een flits). Regelmatig extra toernooien. Ondersteuning via BIC-docenten mogelijk. Zeer leerzaam voor beginnende bridgers.

Recreatieclub

Club voor de recreatief ingestelde bridger. Dagtoernooi van 12 spellen en een weekcompetitie (met promotie en degradatie) van 12 spellen per dag. Regelmatig extra toernooien. Systeemkeuze beperkt tot de lesmethodes van Berry4 of Berry5 plus facultatieve conventies. Mogelijkheid om door te groeien naar de standaard systeemkaart 'Berry5 voor Clubspelers'.

Wedstrijdclub

Meest competitieve club. Dagtoernooi van 16 spellen en een weekcompetitie van 80 spellen. Regelmatig extra toernooien. Vrije systeemkeuze. Elo-rating meet spelniveau en progressie. Maandelijkse race voor clubkampioenschap.

Startersbridge

Gratis voorziening voor leden en proefleden om de speelfase bij bridge te oefenen. Geen bieden en geen wedstrijdelement via vergelijking met andere spelers.

Aanvragen proefaccount

Klik hier om een account aan te vragen. Na downloaden en installeren krijgt u de keuze voor welke club u een proefperiode wilt aanvragen. Dit proefaccount is vrijblijvend en de duur van de proefperiode is, onafhankelijk van de gekozen club, 2 weken.
Het lidmaatschap kost 40 Euro per jaar.

Opvragen accountgegevens

Klik hier om de gegevens van uw bestaande account op te vragen als u uw wachtwoord bent vergeten of als u BiC opnieuw wilt installeren. LET OP: alleen voor bestaande accounts.

Video

Probeer bridge uit op Berry's Internet Club. Durf jij de competitie aan?
Bekijk hier de video.

Vragen

Voor Berry's Internet Club hebben wij een aparte pagina waarop wij het antwoord geven op vragen die vaak gesteld worden. U vindt deze antwoorden bij onze Veelgestelde vragen pagina.